OMÜ’de Şehitleri Anma ve Terörü Lanetleme Konseri
14 Aralık 2016, Çarşamba - 14:53
Güncelleme: 14 Aralık 2016, Çarşamba - 17:04

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Türk Sanat Müziği Topluluğu “Şehitleri Anma ve Terörü Lanetleme” konseri verdi.

Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun ülke ve millet olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde daha fazla kenetlenerek birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutmak amacıyla düzenlediği konsere; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Güngör Kural, topluluğun akademik danışmanı Prof. Dr. Cafer Polat, çok sayıda öğrenci, akademisyen ve davetli katıldı.

Şef Dr. Mehmet Halis Korur yönetimindeki koro; Türk Sanat Müziği’nin saygın bestecilerinin hafızalarda iz bırakmış şarkılarını seslendirdi. Koro ve solo olarak seslendirilen şarkılara izleyiciler de çoğu zaman eşlik etti.

Konserin sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Şef Dr. Mehmet Halis Korur’a teşekkür ederek üniversitenin hediyesini takdim etti.