Dijital Sinema Kameraları Semineri
09 Aralık 2016, Cuma - 16:29
Güncelleme: 12 Aralık 2016, Pazartesi - 16:36

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü’nün başlattığı 3. İletişim Çalışmaları kapsamında düzenlenen “Dijital Sinema Kameraları” seminerinde, eğitmen Sinan Şensivas sektördeki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan ile Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Çakın, Gazetecilik Bölümü Uzmanı Tülin Al Sahli ve öğrenciler, sinemanın teknikleri hakkında bilgi aldı.

Şensivas, kameranın tekniklerini, kullanımını, hareketlerini, sektördeki deneyimlerinden örneklerle anlattı.

“Başarının anahtarı süreklilik”

Seminerde yapılan işin  devamlılığının önemine vurgu yapan Şensivas, sürekliliğin önemli olduğunu ve devamlılık olmazsa yapılmış olan her işin faydasının olmayacağını belirtti.
Şensivas, “İçinde bulunduğunuz zamanın kıymetini bilin ve bugün yapacağınız işlerinizi ertelemeyin, zaman geri alınamaz ve bu sizin başarılarınızı engelleyebilir. Şu anda yapmak istediğiniz ne varsa yapmalısınız.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Seminer, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta tarafından eğitmen Sinan Şensivas’a takdim edilen teşekkür belgesi ile son buldu.