Alaçam MYO’da Lojistik Günleri Etkinliği
07 Aralık 2016, Çarşamba - 12:33
Güncelleme: 07 Aralık 2016, Çarşamba - 13:49

Alaçam Meslek Yüksek Okulu (MYO) Lojistik Programı tarafından düzenlenen “Lojistik Günleri Mesleki Gelişim Etkinliği” nin ilki gerçekleştirildi. Alaçam MYO Okul Müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğin konuğu Aras Kargo Samsun Bölge Müdürü Yaşar Kömüşdoğan oldu.

"Lojistik sektörü büyümeye devam edecek"

Yaşar Kömüşdoğan, Lojistik programı öğrencilerine sektörün  gelişimini anlattı. Kömüşdoğan, lojistik sektörünün büyümeye devam ettiğinin altını çizdi ve Türkiye’nin bu alanda öne çıkan ülkeler arasına gireceğini söyledi. Kömüşdoğan, sektörün kariyer politikalarını da anlatarak öğrencilerden kendilerini geliştirmelerini istedi. Kömüşdoğan, işe alımlarda Alaçam MYO mezunlarına öncelik tanıyacaklarını da sözlerine ekledi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin düzenli hale getirileceğini söyleyen okul müdürü Prof. Dr. Kürşat Demiryürek ise sektörün önde gelen kurumları ile okul yönetimi olarak protokol imzalamak üzere görüşmelere başladıklarının müjdesini de verdi.