Prof. Dr. Selim Ceylan, COST Programı’na Çalışma Grubu Üyesi Olarak Atandı
21 Aralık 2023, Perşembe - 15:53
Güncelleme: 19 Mart 2024, Salı - 11:16

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Ceylan, European Cooperation in Science and Technology (COST) programının "CA20127: Waste Biorefinery Technologies for Accelerating Sustainable Energy Processes" aksiyonuna çalışma grubu üyesi olarak atandı.

Temel amacı atıklardan sürdürülebilir enerji üretim proseslerinin geliştirilmesi olan CA20127 aksiyon çağrısı ile farklı ülkelerden bilim insanlar için konsorsiyum oluşturulacak. Bu doğrultuda CA20127 aksiyonu ile biyokütle ve diğer atıkların değerini ortaya koyacak bilimsel farkındalığı artırarak ortak çalışmaları teşvik etmek ve projeleri desteklemek hedefleniyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak akademisyenimizi tebrik eder, aksiyondaki çalışmalarında başarılar dileriz.