Rektör Sait Bilgiç OMÜ Birincilerini Kutladı
02 Aralık 2016, Cuma - 08:40
Güncelleme: 02 Aralık 2016, Cuma - 08:54

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğüne atandığı günden itibaren üniversitenin akademik ve idari personeliyle sıcak ilişkiler kuran Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, öğrencileri de unutmadı. Senato toplantısı öncesi, girdikleri fakülte ve bölümleri birincilikle kazanan öğrencilerle bir araya gelen Prof. Dr. Sait Bilgiç, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Rektörlük Senato Salonu'nda yapılan kutlamada, Tıp Fakültesi birincisi Dilara Erdoğan, Diş Hekimliği Fakültesi birincisi İsmail Kürşat Pişkin, İlahiyat Fakültesi birincisi Salih Topkara, Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü birincisi Burak Gökkaya, Veteriner Fakültesi birincisi Ahsen Kumcağız, Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü  birincisi Yusuf İvgen ve  Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü birincisi Betül Dönmez hazır bulundu.

Öğrencilere teşekkür belgesi takdim eden Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, kendilerine başarılarının devamını diledi. Ayrıca öğrencilere fakülte dekanlarının elinden üniversiteyi temsilen hediye verildi.