MENU

OMÜ Ziraat Fakültesi 8. Samsun Tarım Fuarı’nda Stant Açtı
19 Ekim 2023, Perşembe - 12:56
Güncelleme: 19 Ekim 2023, Perşembe - 12:56
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi, TÜYAP Tüm Fuarcılık tarafından organize edilen 8. Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na katılarak stant açtı.

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan fuar; Tarım ve Orman Bakanlığı, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) destek ve işbirliğiyle düzenlendi.

Sektörün temsilcilerinin bir araya geleceği fuarın açılışına katılan Vali Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve TÜYAP Fuarlar Yapım AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, stantları gezerek ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Samsun Tarım Fuarı’nda yerini alan OMÜ Ziraat Fakültesi standı katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özcan, standı ziyaret eden Vali Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e fakülte faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Tarım alanında önemli bir organizasyon olan fuar ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Özcan, “Fuarın gelişen tarım teknolojilerinin tanınmasında çok verimli olacağını düşünüyorum. 4 gün boyunca açık kalacak standımızda hem üniversitemizi hem de fakültemizde yapılan çalışmaları buradaki ziyaretçilerimize anlatma fırsatı yakalayacağız. Standımızda görevli olan ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Fuar, 22 Ekim Pazar gününe kadar ziyarete açık kalacak.

X
Secure Login

This login is SSL protected