Mektubunuz Var Öğretmenim
23 Kasım 2016, Çarşamba - 16:53
Güncelleme: 23 Kasım 2016, Çarşamba - 16:54

Günümüzde gelişen teknolojiyle unutulmaya yüz tutan mektup yazma geleneği, OMÜ Vakfı Ortaokulu öğrencilerince hayat buldu.

Bu kapsamda OMÜ Vakfı Ortaokulu öğrencileri,  Türkçe zümresinin gerçekleştirdiği "Mektubunuz Var Öğretmenim" adlı etkinlik ile 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenlerine güzel ve anlamlı bir sürpriz yaptı.

Türkçe derslerinde gerçekleştirilen bu etkinlik kapsamında mektuplarında öğretmenlerine duydukları sevgiyi anlatan öğrenciler aynı zamanda mektuplarını diledikleri gibi süslediler. Arkadaşları tarafından seçilen iki öğrenci, postacı rolünde sınıflara girerek mektupları öğretmenlerine teslim etti.

Bu etkinlik sayesinde OMÜ Vakfı Ortaokulu öğrencileri, unutulmaya yüz tutmuş bir geleneği yaşatırken öğretmenlerine unutulmayacak anılar bıraktı.