Anadolu Ajansı’ndan Kutlama Ziyareti
22 Kasım 2016, Salı - 15:41
Güncelleme: 23 Kasım 2016, Çarşamba - 08:38

Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürü İsa Sansar ve AA Muhabiri Mehmet Kumcağız, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Bölge Müdürü İsa Sansar ve muhabir Mehmet Kumcağız, Rektör Bilgiç ve ekibine tebrik ve başarı dileklerini iletirken bu görevin Samsun ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Bilgiç ise üniversite olarak şehirle kucaklaşan, sorunların çözümü için elini taşın altına koyan, üretilen bilgiyi hizmete sunan bir üniversite olma yolunda kararlılıkla yollarına devam edeceklerini söyledi.

Ziyarette, AA Bölge Müdürü İsa Sansar, Rektör Bilgiç’e 15 Temmuz darbe girişimi fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye etti.