Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Rektör Bilgiç’i Tebrik Etti
22 Kasım 2016, Salı - 15:39
Güncelleme: 22 Kasım 2016, Salı - 15:39

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sait Bilgiç, tebrik ziyaretleri kapsamında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Fatih Özkan’ı ağırladı. Ziyarete; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy da eşlik etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette, Başhekim Fatih Özkan, Rektör Bilgiç ve ekibini yeni görevlerinden dolayı kutlayıp tebrik etti. Özkan, yeni dönemde OMÜ’nün, akademik çalışmalarıyla adından söz ettiren bir üniversite olarak Samsun’a, ülkeye ve eğitime yapacağı katkıları devam ettireceğini dile getirdi.

Konuğuna nazik ziyareti ve iyi dilekleri için şükranlarını sunan Rektör Bilgiç ise üniversite olarak kurumların potansiyellerini birbirine entegre ederek değer ve hizmet üretme noktasında üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.