Öğrencilere Kuran-ı Kerim Hediye Edildi
14 Kasım 2016, Pazartesi - 14:25
Güncelleme: 14 Kasım 2016, Pazartesi - 14:25

Ondokuz Mayıs Öğrenci (OMÜ) Konseyi, Türkiye Diyanet Vakfı ve Samsun Genç Memur-Sen tarafından ortaklaşa düzenlenen bir etkinlikle OMÜ öğrencilerine Kuran-ı Kerim dağıtıldı.

Etkinliğe OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Genel Sekreter Yardımcısı ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yılmaz Taşova, Atakum İlçe Müftüsü İsmail Keskin, Dost-Der Derneği Başkanı Hüseyin Mutlu ve öğrenciler katıldı.

OMÜ Öğrenci Konseyi ve Samsun Genç Memur Sen İl Başkanı Ali Sarıalioğlu, “Biz zamanın gençliği olarak büyük bir tarihi döneme tanıklık ediyoruz. Bizlerin yegâne amaç ve gayesi olan Kuran-ı Kerim’de de emredildiği gibi “oku” emrini yerine getirmek için çabalıyoruz. Özellikle gençlerimizin İslam’ın birleştirici rolünü kalplerine ilmek ilmek işlemelerini istiyoruz. İnşallah hasıl olan ecri sevaba nail olabilmişizdir. “ dedi. Sarıalioğlu, öğrencilere yaklaşan vize sınavlarında da başarılar diledi.

Etkinlikte Kuran-ı Kerim hediyesini alan öğrenciler etkinliği düzenleyen yetkililere teşekkürlerini sundu.