MENU

TAKE OFF Istanbul 2023
16 Ağustos 2023, Çarşamba - 15:55
Güncelleme: 10 Kasım 2023, Cuma - 10:49
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Değerli Paydaşlarımız,

Bu sene Take Off Girişim Zirvesi Tohum Öncesi, Erken Aşama ve Büyüme Aşaması olmak üzere 3 farklı kategoride gerçekleştirilmektedir. 

Tohum Öncesi ve Erken Aşama kategorilerinin ön elemeleri Pre-Take Off Yarışması formatında gerçekleştirilecektir. TEKNOFEST Ankara ve TEKNOFEST İzmir'de gerçekleştirilecek Pre-Take Off Yarışması'nda her bir dikeyde ayrı ayrı olmak üzere Tohum Öncesi Kategorisi birincilerine 75.000 ₺, Erken Aşama Kategorisi birincilerine 150.000 ₺ olmak üzere toplam 2.225.000 ₺ ödül verilecektir.  

Tohum Öncesi ve Erken Aşama kategorileri için Pre Take Off Başvuruları 15 Ağustos 2023'e kadar uzatılmıştır.

Büyüme Aşaması'ndaki girişimler başvuruları ile Pre Take Off Yarışması'na katılmadan, doğrudan Take Off Girişim Zirvesi'ne katılmak üzere değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Aralık ayında, İstanbul'da gerçekleşecek Take Off Girişim Zirvesi'nde toplam 200.000 $ yatırım ödülü verilecektir.

Büyüme Aşaması Kategorisi için Son Başvuru Tarihi 15 Eylül 2023'tür.

Take Off Girişim Zirvesi için hazırlanan basın kitinin sosyal medya post görselleri, mail metni ve basın bülteni yeni başvuru tarihlerine göre güncellenmiştir. Bu kapsamda, Zirve'nin güncellenen son başvuru tarihinin ve çevrim içi düzenlenecek Take Off Bilgilendirme seminerlerinin duyurularının tüm mecralarda yapılması hususunda kıymetli desteklerinizi önemle rica ederiz.

Güncellenen Başvuru Kiti:https://drive.google.com/drive/folders/1Vf62M8Uf6MRnnDzHZqCNWK-XSYdqfGSV

Çevrim İçi Bilgilendirme Semineri Katılım Formu: https://mth.tc/takeoff

Take Off Başvuru Linki: https://t3kys.com/tr/takeOff/program/list/

X
Secure Login

This login is SSL protected