Teknoloji Transfer Ofisi Yeniden Yapılandırılıyor
10 Kasım 2016, Perşembe - 19:54
Güncelleme: 30 Nisan 2017, Pazar - 23:02

İstanbul Özyeğin Üniversitesinden (ÖZÜ) Teknoloji Transfer Ofisi Direktörü Dr. Nilay Papila ve ekibi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü  Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Direktör Dr. Nilay Papila, Rektör Bilgiç ve ekibiyle OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi'nin yeniden yapılandırılması çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarete; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Rektör Danışmanı ve Proje Yönetim Ofisi Başkanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy ile OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi Direktörü Prof. Dr. Ömer Andaç da eşlik etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Bilgiç ise Teknoloji Transfer Ofisi'nin Samsun'a ve Üniversitemize faydalar sağlayacağını belirterek Direktör Nilay Papila ve ekibine  verecekleri destekten ötürü teşekkür etti.