OMÜ Üniversite Tercih Fuarında
07 Kasım 2016, Pazartesi - 16:54
Güncelleme: 08 Kasım 2016, Salı - 15:17

Üniversitelerle adayları buluşturan Üniversite Tercih Fuarı ilk kez kapılarını Samsun’da açtı.

Eket Fuarcılık tarafından Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlenen fuar kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi başta olmak üzere devlet ve vakıf üniversiteleri stant açtı. Fuar boyunca katılımcı üniversiteler kendilerini tanıtırken kurulan tercih danışma merkezlerinde öğrenciler bilgilendiriliyor.

Samsun’un ilk kez ev sahibi olduğu tercih fuarında üniversite adayları, devlet ve vakıf üniversiteleri ile meslek yüksekokulları ve yabancı dil okullarını aynı anda görebilme ve bilgi alabilme imkânına sahip oluyor.

Kurmuş olduğu stantla yoğun ilgi gören Ondokuz Mayıs Üniversitesi, deneyimli görevlileriyle öğrencilere danışmanlık hizmeti verirken kendi farklılıklarını  anlatıyor.

Üniversite Tercih Fuarı, 8 Kasım 2016 Salı günü 09.00 – 16:00 saatleri arasında Sheraton Samsun Grand Hotel’de ziyaretçilerini bekliyor.

Üniversite Tercih Fuarında Ziyaretçileri Neler Bekliyor?

  Üniversitelerin yetkilileriyle yüz yüze görüşme
  Eğitim uzmanlarının vereceği seminerler
  Meslek Seçimi, Kariyer Planlama, Doğru Tercih vb. konularda seminerler
  Çift ana dal, yan dal, yatay ve dikey geçiş, taban puanlar, burs olanakları