"Valeo Innovation Challenge 2017" Başvuruları Başladı
27 Ekim 2016, Perşembe - 14:23
Güncelleme: 14 Şubat 2024, Çarşamba - 11:37

Valeo'nun düzenlediği, öğrencilere geleceğin otomobil tasarımının yanında daha akıllı, eğlenceli, yenilikçi ve basit fikirlerini gerçekleştirilmesinde olanak sağlayan "Valeo Innovation Challenge 2017" kapsamında yapılacak yarışmalar için başvurular başladı.

Yarışma "Otomobilleri kullanmanın yeni yollarına dair en iyi fikir" ve "En iyi teknolojik inovasyon" olmak üzere iki kategoride gerçekleşecek. Her iki kategorinin birincilerine 100 bin Avro para ödülü ve fikirlerini geliştirmesi için bir başlangıç fırsatı verilecek.

Türkiye'den iki finalistin yer aldığı 2016 Yarışmasında, yarışmanın iki farklı kategorisinde; Marmara Üniversitesi birinci,  İstanbul Teknik Üniversitesi ise ikinci oldu.  2017'nin kazanan takımı neden OMÜ'den olmasın?
Takımlarınızı oluşturup kaydolmak için tıklayınız.