OMÜ Vakfı Koleji Servis Şoförlerini Eğitti
26 Ekim 2016, Çarşamba - 13:41
Güncelleme: 26 Ekim 2016, Çarşamba - 13:45

OMÜ Vakfı Koleji servis şoförleri ve hostesleri için seminer düzenledi. Tüm servis personelinin katılımı ile gerçekleştirilen seminerde katılımcılara trafik eğitimi konusunda detaylı bilgi verildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesine bağlı trafik polis memurları tarafından verilen seminerde, “ Güvenli Sürüş, Temel Trafik Kuralları, Öğrenci Servis Taşımacılığı ve Öğrenci Güvenliği, Çocuk Kazaları Nedenleri ve Koruma Yöntemleri, Servis Şoförleri ve Servis Araçları Denetimleri” konuları ele alındı.

Öğrencilerin güvenliğinin çok önemli olduğunu vurgulayan OMÜ Vakfı Koleji yöneticileri, servis görevlilerinin çok büyük sorumluluk taşıdığını, semineri onların daha bilinçli ve daha kaliteli hizmet vermeleri için düzenlendiiklerini belirterek, emniyet görevlilerine katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Eğitim alan servis personeli ise semineri çok faydalı bulduklarını kaydederek semineri düzenleyen kolej yöneticileri ve Emniyet görevlilerine teşekkür etti.