Yabancı Dil Kurs İlanı
21 Ekim 2016, Cuma - 15:53
Güncelleme: 14 Şubat 2024, Çarşamba - 11:37

Yabancı Diller Yüksekokulu Modern Diller Birimi bünyesinde ücretsiz Almanca, Çince, Fransızca,  İngilizce Çeviri, Japonca, ​İspanyolca, İtalyanca, Rusça ve Yabancılar için Türkçe dersleri verilecektir.

"Yabancılar için Türkçe" dersleri yalnızca Tıp Fakültesi ve Veterinerlik Fakültesi ara sınıflarında okuyan öğrenciler için açılacaktır.

Dersler hafta içi 17.00'dan sonra Yabancı Diller Yüksekokulu binasında yapılacaktır ve sınıflar 25 kişi ile sınırlıdır. Kurslar Kasım ve Aralık süresince devam edecektir.

​Derslerin yapılacağı gün ve dersliklerle ilgili bilgi, kayıtların bitmesinden sonra ydyo.omu.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.

Son kayıt tarihi 30 Ekim 2016 mesai bitimidir.

Kayıt yaptırmak isteyenlerin Yabancı Diller Yüksekokulu Öğrenci İşleri'ne dilekçe ile ya da online yabancı dil kursu kayıt formunu doldurarak başvurmaları gerekmektedir.

YABANCI DİL KURSU KAYIT FORMUNA ulaşmak için lütfen tıklayınız