MENU

Mezunlar Koordinatörlüğünden OKAF'23 Adına Akademik Birim Ziyaretleri
10 Nisan 2023, Pazartesi - 23:05
Güncelleme: 11 Nisan 2023, Salı - 21:48
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

2022’de olduğu gibi bu yıl da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ev sahipliğinde düzenlenecek Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF’23) kapsamında öğrenci ve mezunların katılımlarını sağlamak ve bilgilendirme yapmak amacıyla OMÜ Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın ve Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Yahya Kurt, akademik birimleri ziyaret etti.

Ziyaret dizisinde Koordinatör Alaattin Altın ve Koordinatör Yardımcısı Yahya Kurt; Veteriner Fakültesi, Fen Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ziraat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Devlet Konservatuvarı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyaretlerde; gün geçtikçe önemi ve sayısı artan kariyer ve istihdam fuarlarından biri konumundaki OKAF’23’ün tanıtımı, fuar öncesi ve sırasında aktif faaliyetler, öğrenci ve mezunların geniş bir ölçekte fuara bizzat katılımını kolaylaştırmak ve fuardan verimli bir biçimde istifade edebilmesini sağlamak gibi hususlar ele alınırken bunlara dair fikir, öneri ve değerlendirmeler paylaşıldı.

OKAF’23’ün bu yılki adresi kent merkezindeki Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon olacak

20 – 21 Mart 2023 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan ancak ülkemizi derinden sarsan deprem felaketi nedeniyle ertelenen OKAF'23, 28 – 29 Nisan 2023 tarihlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’da düzenlenecek.

İş/staj fırsatları, kariyer imkânları, kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri ve daha fazlası

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, OMÜ ev sahipliğinde ve 10 paydaş üniversite iş birliğinde düzenlenecek, kamu ile özel sektörden çok sayıda kurum ve firmanın bir araya geleceği fuarda; iş/staj fırsatları, kariyer imkânları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alma imkânına sahip olacak olan öğrenciler ve mezunlar, ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, paneller, mülakat simülasyonları, akademi-sektör buluşmaları, kariyer konuşmalarına ve firmaların insan kaynakları temsilcileriyle yapılacak görüşmelere katılma şansına sahip olacaklar.

İş dünyasından önemli dinamiklerin bir araya geleceği ve hem öğrenciler ve mezunlara kariyer bakımından hem de farklı sektörlere iş gücü açısından önemli katkılar sağlayacak fuarda; interaktif bir program çerçevesinde birçok alana ait kariyer fırsatlarının, mesleki bilgilerin ve istihdam süreçlerinin paylaşılması hedefleniyor.

OKAF’23 ile ilgili kayıt koşulları ve diğer tüm detaylara https://okaf.omu.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

X
Secure Login

This login is SSL protected