MENU

Samsun MYO Mezunu Akademisyenlerden Gençlere Ufuk Açıcı Tavsiyeler
03 Ocak 2023, Salı - 10:44
Güncelleme: 03 Ocak 2023, Salı - 10:44
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulundan (MYO) mezun olarak yollarına yine OMÜ’de akademisyen kimliğiyle devam eden Doç. Dr. Murat Şahin ve Doç. Dr. Ufuk Kırbaş, “Öğrenci-Mezun Buluşması” etkinliğinde öğrencilerle yüz yüze geldi.

Etkinlikte; 1999 yılında Samsun MYO Bilgisayar Programcılığından mezun olan Doç. Dr. Murat Şahin ve Doç. Dr. Ufuk Kırbaş, bir yandan mesleki donanımları ışığında yeni kuşak öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunacak ve geleceklerine yönelik doğru karar almalarında rehber olacak tavsiyelerde bulunurken, diğer taraftan okul anılarını tazeledi.       

Samsun MYO tarafından Güzel Sanatlar Kampüsü OMÜ Sahnesi’nde düzenlenen etkinliğe; Samsun MYO Müdürü Doç. Dr. Gökhan Demir ile Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Kemal Özcan ve Dr. Öğr. Üyesi Dilek Kandemir, Yüksekokul öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

Etkinliğin başlangıcında OMÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Şahin ile OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ufuk Kırbaş'ın öz geçmişi sunuldu.

İnteraktif (etkileşimli) ilerleyen söyleşide Doç. Dr. Murat Şahin ve Doç. Dr. Ufuk Kırbaş, eğitim ve iş hayatları hakkındaki bilgi, birikim ve deneyimleri ile mesleki gelişim ve kariyer planlamasına dair fikir ve değerlendirmelerini paylaştı.

Etkinlikte ayrıca konuk mezunlar, öğrencilerin merak ettiği konulara ilişkin soruları cevapladı.

Etkinlik, Samsun MYO Müdürü Doç. Dr. Gökhan Demir’in konuk mezunlara hediye takdimi ile sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected