MENU

Yenilenen Yüzüyle OMTEL Otel’in Açılışı İlk Toplantıyla Gerçekleştirildi
09 Aralık 2022, Cuma - 17:02
Güncelleme: 09 Aralık 2022, Cuma - 17:02
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesinde yer alan deniz ve orman manzaralı OMTEL Otel, gerçekleştirilen tadilat ve yenilemelerin ardından ilk toplantıyla açıldı.

OMÜ İç Değerlendirme Toplantısı’nın gerçekleştirildiği OMTEL Otel, teknik düzenlemelerin ardından yakın zamanda müşteri kabulüne başlayacak.

Açılışa Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır, Prof. Dr. Mahmut Başoğlu, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Gökhan Demir, Öğr. Gör. Halil İbrahim Zengin, fakülte dekanları, yüksek okul müdürleri, merkez müdürleri, akademisyen ve idari personel katıldı.

“OMÜ ailesinin ihtiyaçlarının karşılanacağı bir sosyal tesis olacağını düşünüyorum”

Açılışta konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, “OMTEL Otel, zaman içerisinde iyileştirmeyi hedeflediğimiz ve Kongre ve Kültür Merkezinin bir devamı, akademinin bilimsel çalışmalarının konaklama merkezi olarak planladığımız bir mekân. Uzun bir aradan sonra yeni bir başlangıç yaparak OMTEL Otel’i faaliyete geçiriyoruz. Zaman içerisinde OMÜ ailesinin ihtiyaçlarının karşılanacağı bir tesis olacağını düşünüyorum. Bu süreci zor imkânlarla ve arkadaşlarımızın emekleriyle gerçekleştirdik. Bütün çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Arzu ettiğimiz şey, yüzme havuzunu ve yanında bulunan kort alanını da faaliyete geçirmek ve burayı bir kompleks haline dönüştürmek, öğrencilerimizin, personelimizin ve Samsunlu hemşehrilerimizin hizmetine sunmak. İnşallah kısa sürede bunun da gerçekleşmesi dileğiyle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ikramlar gerçekleştirildi ve İç Değerlendirme Toplantısına geçildi. Modern çizgilerle yeniden tasarlanan OMTEL Otel’in lobisi, örnek odaları ve kullanım alanları toplantıya katılan akademisyenler tarafından tam not aldı.

X
Secure Login

This login is SSL protected