Anket - Avrupa Komisyonu Çalışması
05 Ekim 2016, Çarşamba - 16:20
Güncelleme: 14 Şubat 2024, Çarşamba - 11:37

Değerli üniversite araştırmacıları, öğretim görevlileri ve profesörler,
Değerli teknoloji transferi ve üniversite-iş dünyası işbirliği personeli,

Yüksek öğretim kurumları ile iş sektörü arasındaki başarılı işbirliği, yüksek öğretim kurumları, akademisyenler ve öğrencilere olduğu kadar şirketler, çalışan personel ve genel olarak topluma önemli faydalar sağlamaktadır. Avrupa Komisyonu, bu işbirliği, potansiyel engeller ve temel başarı faktörlerini daha iyi anlayabilmek amacıyla Avrupa'daki yüksek öğretim kurumları ile kamu ve özel kuruluşlar arasında geniş kapsamlı bir işbirliği çalışmasına imza atmıştır.

Anket bugüne kadar Avrupa'da yapılan aynı türden anketler içinde en kapsamlısı olup, tüm Avrupa üniversitelerini ve 1.000'den fazla işletmeyi kapsamaktadır.   Anket, gelecekte yüksek öğretim kurumları ile özel kuruluşlar arasında ortaya çıkabilecek ortaklıkları geliştirmeyi amaçlayan uygun politikaların hazırlanmasına yönelik bilgiler sağlanmasına yardımcı olacaktır.

Çalışmanın anlam ifade edebilmesi için katılımınız büyük önem taşıdığından, daha önce bu türden paydaşlarla işbirliği deneyiminiz olsun ya da olmasın, gerekli katkıyı yapacağınıza inanıyoruz.

Anketin tamamlanması yaklaşık 15 dakika sürecektir ve tüm yanıtlar isim belirtilmeden kullanılacaktır. Sizden bu anketi 11/11/2016 tarihinden önce tamamlamanızı rica ediyoruz.

Katılmak için: anketi tercih ettiğiniz bir Avrupa dilinde doldurun:

Harici işbirliği ortaklarınızın görüşünü alın - Çalışma iki taraflı olduğu için, aşağıdaki bağlantıyı göndermek suretiyle harici işbirliği ortaklarınızı da ankete katılmaya davet etmenizi rica ediyoruz: www.survey.ub-cooperation.eu

Anketin tamamlanmasına müteakip bir teşekkür olarak, iş sektörü ile gelecekte yapacağınız olası işbirliklerine yardımcı olabilecek fikirler sağlayacak İşbirliği Hazırlık Durum Değerlendirmesini* kendiniz / kuruluşunuz için alabilirsiniz.

Bu çalışmanın başarılı olması ve yapıcı sonuçlar vermesi sizin desteğinize bağlıdır. Avrupa Komisyonu desteğiniz için şimdiden teşekkür eder.

Saygılarımızla,

Dennis Crowley
Birim Başkanı

Anketle ilgili sorularınız için, lütfen survey@ub-cooperation.eu adresine e-posta gönderin.

* Hazırlık Durum Değerlendirmesi, kendinizin / üniversitenizin UBC gelişimiyle ilgili önemli bilgiler sağlamak üzere kendi yanıtlarınızın durumunu ülkenizin ortalaması ile karşılaştırmalı olarak gösterecektir.