Emekli Olan Prof. Dr. Yüksel Bek İçin Yemekli Veda Töreni
23 Eylül 2016, Cuma - 14:17
Güncelleme: 23 Eylül 2016, Cuma - 14:17

EMEKLİ OLAN PROF. DR. YÜKSEL BEK İÇİN YEMEKLİ VEDA TÖRENİ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yüksel Bek’in emekli olması nedeniyle düzenlenen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan ve çok sayıda öğretim üyesi katıldı.

Hoşkadem Restoranda düzenlenen yemekli toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan, “Hocamızın çok büyük hizmetleri olmuştur. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Emeklilik hayatlarında hem hocamıza hem de sevgili eşine huzurlu mutlu günler diliyorum.” dedi.

Emekliye ayrılan Prof. Dr. Yüksel Bek de veda konuşmasında töreni düzenleyen ve yemeğe katılarak kendisini onurlandıran tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Davetlilerin Prof. Dr. Yüksel Bek ile olan anılarını paylaştığı törende Prof. Dr. Vedat Ceyhan, hizmetleri dolayısıyla Prof. Dr. Yüksel Bek’e günün anısına hediyesini sundu. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Dağdemir, UZEM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ve Biyoistatistik çalışanları da Prof. Dr. Bek’e teşekkür plaketi verdi.