Türkiye VI. Organik Tarım Sempozyumu
24 Ağustos 2016, Çarşamba - 11:39
Güncelleme: 14 Şubat 2024, Çarşamba - 11:37

Türkiye VI. Organik Tarım Sempozyumu 31 Ağustos - 3 Eylül 2016 tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde Kayseri’de düzenlenecektir. Sempozyum çerçevesinde; organik tarımda tohumculuk, bahçe bitkileri yetiştiriciliği, tarla bitkileri yetiştiriciliği, toprak yönetimi, bitki besleme ve gübreleme, bitki koruma, hayvansal üretim, hayvan hastalıkları ve tedavi, su ürünleri, tarım ve biyoteknoloji, gıda güvenliği, agro-eko turizm, endüstriyel organik üretim, ürünlerin muhafazası ve pazara ulaştırılması ve ekonomi ile ilgili yeni bilimsel çalışmaların paylaşılması, güncel yeni üretim tekniklerinin belirlenmesi ve konunun ülke ekonomisine beklenen katkılarının belirlenmesi amaçlanmaktadır.

Sabancı Kültür Merkezi, Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü Merkez Kampüsü'nde 31 Ağustos 2016 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan etkinlik hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız

Proje Yönetimi Ofisi
Dış Kaynaklı Projeler Birimi