Milletvekili Kurt'tan Rektör Bilgiç'e Tebrik Ziyareti
23 Ağustos 2016, Salı - 11:44
Güncelleme: 23 Ağustos 2016, Salı - 11:44

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) yeni rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla tebrik etti.

AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Hakan Karaduman’ın da hazır bulunduğu ziyarette Milletvekili Hasan Basri Kurt, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milletvekili Kurt, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsunumuzun en büyük markalarından birisi. Sayın Sait Hocamız ağır bir sorumluluk gerektiren bu görevi layıkıyla icra edecektir. Bizler de Samsun Milletvekilleri olarak üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin için hepimize düşen görevler var, buralardan da vatanına milletine bağlı öğrenciler yetiştirmek Sayın Rektörümüzden ilk beklentilerimizden biridir.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, “Sayın Milletvekilimiz Hasan Basri Kurt’a ve Hakan Bey’e şükranlarımı sunuyorum, Samsun için hep birlikte, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon ile çalışacağız. Ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde daha da kenetlenerek, milletimiz için elimizden gelenin en iyisi yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.