MENU

OMÜ Ailesinde Bayram Kutlaması
15 Nisan 2024, Pazartesi - 21:40
Güncelleme: 16 Nisan 2024, Salı - 09:33
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Üst Yönetimi, geride bıraktığımız Ramazan Bayramı’nın ardından akademik ve idari çalışanlarla bir araya geldi.

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programında Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sevim Alışır, Prof. Dr. Selim Eren ve Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı, her bir akademisyen ve idari personelle bayramlaştı.

Yoğun bir katılımın olduğu bayramlaşma merasiminde Rektör Ünal, OMÜ ailesi üyeleri ile buluşmaktan duyduğu memnuniyet ve mutluluğu ifade ederek bayramın huzur ve bereketinin daimî olması temennisinde bulundu.

Rektör Ünal, idrak edilen Ramazan Bayramı’nın ülkemizdeki birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın güçlenmesine katkıda bulunduğunu belirterek OMÜ camiası fertlerinin nice bayramlara sağlık, huzur ve mutlulukla kavuşmasını diledi.

Bayramlaşma merasiminde tebriklerin ardından yemek ikramına geçilirken, bayramın birleştirici ruhu, uzun bir tatil sonrasında OMÜ ailesi üyelerinin sohbetine yansıdı.

Bayramlaşma merasimi, hatıra fotoğrafı çekimleriyle tamamlandı.

X
Secure Login

This login is SSL protected