Arş. Gör. Dr. Furkan Kirazcı, COST Programı’na Çalışma Grubu Üyesi Olarak Atandı
01 Nisan 2024, Pazartesi - 14:44
Güncelleme: 01 Nisan 2024, Pazartesi - 15:52

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Arş. Gör. Dr. Furkan Kirazcı, European Cooperation in Science and Technology (COST) programının “CA22120 - A European Network to Leverage the Multi-Age Workforce” aksiyonuna çalışma grubu üyesi olarak atandı.

Aksiyon; farklı yaş grubunda bulunan iş gücü için iş ve kurumsal uygulamalar üzerine bilimi ve pratiği genişletecek, farklı demografik özelliklere sahip işçiler için işte başarılı yaşlanmayı, kuşaklar arası bilgi transferini, işte yaş çeşitliliği içindeki işçilerin entegrasyonunu, işte yaşlanma ve teknolojiyi, son kariyerleri ve emekliliği ele almayı hedefliyor. Bu doğrultuda CA22120 aksiyonu ile farklı yaştaki iş gücünden tam olarak yararlanmak ve refahı artırmak için bilgiye ve kanıta dayalı uygulamaların yürütülmesi amaçlanıyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak akademisyenimizi tebrik eder, aksiyondaki çalışmalarında başarılar dileriz.